Laadpaal

In Nederland bestaan er ongeveer 40.000 publieke laadpalen. Terwijl er ongeveer 160.000 electrisch aangedreven autos rijden op de Nederlandse wegen. Met een simpel sommetje komt je op de uitkomst dat er gewoon te weinig openbare oplaadpalen zijn in Nederland, zelfs wanneer u er een tegenkomt is deze vaak bezet en staat er een rij wachtende.

Wij bij EVautolader bieden de meest volwaardige en kwalitatieve laadpalen voor thuis of op het werk. Door een laadpaal thuis of op het werk te installeren kunt u onbezorgd de deur uit en kunt u laden wanneer u dat uitkomt. Deze laadstations van EVautolader worden geinstalleerd door onze ervaren medewerkers en zij zullen voor u op locatie de beste oplossing vinden om het maximale uit uw electrische auto te halen. 

Onze laadpalen zijn er in 2 modellen: Met vaste kabel en met stekker aansluiting. Het grote verschil tussen deze 2 modellen is dat nij de laadpaal met vaste stekker en standaard een kabel aan zit, deze kan u niet vervangen. Bij een laadpaal met stekker aansluiting plugt u uw eigen laadkabel in het laadstation en kan u beginnen met laden.

Kies hieronder het model voor meer informatie.

Grid List

Set Descending Direction

1 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

1 Item(s)